Гак: Горан Јешић је политички отац покрета ГрађанИН

Председник општине Инђија Владимир Гак, одговарајући на текст о томе да Инђија нема основи суд и да садашња власт у општини нема политички утицај ван територије локалне самоуправе рекао је да је је Горан Јешић политички отац групе грађана ГрађанИН.

Члан покрета ГрађанИН адвокат Данило Кривошија говорио је о неопходности да Инђија има Основни суд. На његову изјаву одговорио је први човек општине путем друштвене мреже, за коју узгред, председник општине говори да је извор манипулација и лажи и да он уопште не прати шта се тамо пише.

„Ово је генијално. Драги колега, Основи суд у Инђији је изгубио политички отац ваше групе грађана Горан Јешић. Лично се борим годинама да вратимо суд, што цео Суд у Инђији, Пазови и држави добро зна. То повлачи, ако знате, измену Закон о мрежи судова, што би требало да знате… онда се отварају питања мреже за целу државу, где би потенцијално имали и неке захтеве који нису баш у интересу целовите Србије. Но, то вам могу једном објаснити, јер политика и одговорност није списак лепих жеља по Инстаграму„, одговорио је Гак када је реч о Основном Суду.

Председник општине искористио је прилику да говори и о пресуди која је стигла на адресу општине.

Предлажем Вама, пошто остали из ваше групе грађана неће, да се позабавите пресудом коју сте толико желели, али нисте коментарисали, а којом грађани после Демократске странке и тадашњег руководства, морају да плате још 700 милиона динара за спортску халу. Подсећам да је пресуда из 2010. године, па ме живо занима Ваш стручни и политички поглед?! Узгред, суд у који идете, управо смо ми реконструисали после 40 година, ако и то не знате„, закључује Гак.

Горан Јешић био је први човек општине Инђија од 2000. до 2012. године, након чега је постао покрајински секретар за пољопривреду.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *