Глигорић држи лекције грађанима, а студирао 17 година и не познаје градиво другог разреда

Руководилац ЈКП Комуналац Инђија Горан Глигорић последњих недеља држи предавање грађанима на разне теме. На шта има право. Међутим, господин Глигорић у неколико наврата показао је непознавање елементарног правописа. Тако нпр. уместо нe знате оно грађанима поручује да незнају. Тако нешто се учи у другом разреду основне школе.

Но, можда најзанимљивија чињеница у вези са господином Глигорићем јесу његове студије. Студије на Пољопривредном факултету уписао је давне 1984. године у Новом Саду, а дипломирао је на данашњи дан 2001. године.

Дакле пуних 17 година му је требало да заврши студије које трају четири године. Четири пута дуже од предвиђеног.

С обзиром на то да родитељима деце чија деца испаштају због недостатка јавног превоза поручује да им ништа неће фалити и да је он ето пешачио, изгледа да је господин Глигорић заиста пешачио до факултета и назад свакога дана. Са те стране можемо да разумемо његово студирање дуже од уобичајеног.

И господин Глигорић је очит пример да факултет не завршавају паметни, већ упорни. Заиста заслужује све похвале. Никада није одустајао од тога да има факултетско образовање и због тога му свака част.

Та диплома ће му после помоћи да се домогне одређених функција, а самим тим и новчане користи. И зато разумемо његову борбу да заврши студије, па макар и после 17 година.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *