Грађани траже воду, а власт им поручује да су криви сами јер су градили куће где нема мреже

Насеље Крчевине последњих година добило је много становника. Урађен је асфалт у пола улица, за другу половину није било новца. Исто тако је и са гасоводном мрежом која је дошла до краја асфалта иако у преостале три улице има више десетина становника. Они ће на гас да сачекају сигурно до следеће зиме.

Ово насеље такође нема водоводну мрежи иако постоје услови да се она изгради. И председник општине Владимир Гак говорио је на једној од седница Скупштине како Крчевине нису више викенд насеље, већ насеље где су људи трајно насељени и где живе.

Jeдна од њих је и Нада Граовац. Како каже, када је куповала плац општина се обавезала да ће изградити комплетну инфраструктуру. Међутим, њу је заобишао и асфалт и гас. Ево шта она каже о томе.

На њен коментар реаговао је руководилац Комуналца Горан Глигорић, чија Српска радикална странка учествује у власти у Инђији. Сам Глигорић организује, како он каже, састанкe грађана са председником општине Владимиром Гаком о разним проблемима. Кривицу за непостојање инфраструктуре пребацује на грађане, и насеље пореди са фавелама. Прочитајте шта је све рекао о овом проблему.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *