Деца из инђијских села се смрзавају, из општине нема никакве информације у вези нестанка струје

У неколико инђијских села од јутрос нема електричне енергије. Многи грађани су покушали да контактирају дежурне службе, али на телефон се нико није јављао. На званичној страници општине Инђије нема никакве информације о разлогу нестанка струје, као и ништа о томе када би струја могла да дође.

Opština Inđija | Dobrodošli na zvaničnu internet prezentaciju


Мало је рећи да су грађани из инђијских села огрочени што су им се јутрос деца смрзавају због прекида електричне енергије. Многи од њих се греју на струју. Како кажу, позивају дежурне службе, али им нико не одговара на позиве.

Своје незадовољство исказали су путем друштвених мрежа.

То је чист безобразлук. Зовем и неће да се јаве. Срамота велика, а да искључе струју су су први без обзира на услове временске. Срамота„, коментар је Данијеле на објави на Фејсбуку.

Горан је огорчен јер му се деца смрзавају.

Није председник општине крив, али нечија деца седе у хладном без икаквог обавештења када ће струја доћи и шта се дешава„.

Покрет Грађанин апсолутно разуме огорченост људи, како на ЕПС, тако и на локалну самоуправу која се није удостојила читавог дана да изда било какво саопштење. Поставља се питање: чему служи сајт општине – да ли за информисање грађана или обрачунавање са њима?

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *