„Појединци своју неспособност желе да сакрију нападајући оне који их критикују јер не раде свој посао“

Одборник Страхиња Јовановић истиче да појединци своју неспосбоност и не знање често желе да сакрију нападајући оне који их критикују. У последње време у те сврхе се често злоупотребљавају странице локалних институција и јавних предузећа.

Иако у објави о потопљеном подвожњаку није споменуто ниједно јавно предузеће, то није спречило ЈП Инђија пут да у првој реченици своје објаве поручи како се неко само слика и скупља јефтине поене, док они раде.

Та објава вам најбоље осликава ко све данас ради у јавним предузећима. За њих предузеће није јавни сервис, већ њихова својина те мисле да су Богом дани да раде са њим шта хоће. Без икаквог стида и срама се нађу прозваним, а изашли су на терен након 12 сати. Још пуни ентузијазма поручују како су урадили оно шта им је посао. Али на срећу, њихови покушаји не пролазе код грађана. Појединци желе своју неспособност да сакрију тиме што ће нападати сваког ко их критикује. У њиховом речнику не постоји реч критика. Ако не мислиш као они, ти си одмах непријатељ. То је катастрофа. Да не говорим о томе да су на позицијама људи који ни на који начин немају додира са том функцијом и који јој нису дорасли. Не може путевима да управља неко ко пре тог радног места није имамо никакво радно искуство у вези са саобраћајем. Не би ме чудило да ускоро будем окривљен што подвожњак нема расвете и што нису завршене пешачке стазе.“, поручује Јовановић, додајући да у предузећима има стручних људи који плаћају цех недораслих руководилаца.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *