„Неизградња обилазнице је катастрофа, зграде у центру ничу без икаквог реда и плана, камиони уништавају улице“

Шеф одборичке групе „ГрађанИН“ у Скупштини општине Страхиња Јовановић каже да га брине у ком смеру се развија Инђија и да изградња обилазнице треба да буде приориритет у наредним годинама.

Према речима Јовановића, пре 6 година испланирано је да се изграде два крака обилазнице, али нажалост до сада није ниједан.

Погледајте само колико камиона прође кроз центар Инђије сваког дана. То је права катастрофа. Многе камионџије немају куда јер нису изграђена два крака обилазнице. Урађена је комплетна документација за југоисточни крак, али неком очигледно није у интересу да сачува инђијске улице. Оно што ме додатно забрињава јесте знатно повећање стамбених објеката у центру. Немам ја ништа против тога, али мора све равномерно да се развија. 2017. године је обећана гаража у пијаци за 400 аутомобила, где је? Инђији прети саобраћајни колапс уколико се нешто хитно не предузме. Питање саобраћаја је веома сложено, и не може да се реши преко ноћи. Уместо да учимо од европских градова који имају чист ваздух и немају буку, ми радимо све супротно. Немам рационално објашњење зашто је то тако“, објашњава Страхиња.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *