Шест месеци чекала на преглед код офталомолога у ДЗ, на крају урадила приватно

Aко сте којим случајем из општине Инђија и имате неки проблем са видом, будите спремни да на преглед у инђијском Дому здравља чекате и по шест месеци. Управо је једна наша суграђанка толико чекала да је позову на преглед код офталомолога. Није дочекала, и на крају је отишла да се лечи приватно.Пре неколико дана поставили смо анкету у којој смо питали грађане да ли су задовољи радом Дома здравља у Инђији. Од доласка Српске напредне странке на власт у Инђији, квалитет услуге у овој установи је драстично опао, а грађани су веома разочарани јер не добијају адекватну здравствену заштиту.

Отишла сам у Дом здравља да закажем преглед код офталмолога. Докторка опште праксе ми је рекла да ми је електронски заказала и да ћу чекати отприлике два месеца. Међутим, прошло је шест месеци и нико ме није звао. На крају сам све приватно обавила„, каже наша суграђанка Б.А.

Она је само једна у низу која месецима чека на преглед код лекара специјалисте, и углавном сви на крају ураде приватно.
Коме је било у интересу да уништи један од најбољих Домова здравља у Србији, па се сад наши суграђани лече приватно или их за све упућују у Нови Сад или С. Митровицу?

Зашто онда плаћају здравствено осигурање? Само један одлазак у Нови Сад кошта сигурно 2.000 динара. Где су ту остали трошкови?

Трагично је шта је СНС власт у Инђији урадила са овом установом у претходних 7 година. Дом здравља је постао синоним за јавашлук и неквалитетну услугу.

Који је одговор председника општине Владимира Гака на то? Нисам ја крив, а ви грађани будите љубазнији према особљу.

И то је све што треба да знате о инђијској СНС власт, и зато је време да их на пролеће пошаљемо у неславну историју ове општине.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *