Поново проблеми са превозом, мештани Сл. Винограда очајни јер аутобуса нема данима

Пре неколико месеци одржан је састанак руководства Општине Инђија са руководством Ласте. Ту је обећано побољшање услуге јавног превоза на територији општине Инђија. Међутим, јавни превоз је функционисао како треба 3 недеље, да бих после тог периода поново почели проблеми. Ситуација се погоршава из дана у дан, а најгоре је мештанима Сланкаменачких Винограда који већ данима немају како да оду на посао или деца у вртић јер аутобус у раним јутарњим часовима не долази.

Једна од незадовољних мештанки обратила нам се у име мештана овог села, укључујући и децу чије образовање испашта због нередедовног јавног превоза.

Опет морам да вам пишем у име деце и одраслих из Сланкаменачких Винограда. Данас опет немамо аутобус у 6:15 смер А, а њиме путују и радници и ученици и деца. Кажу неће бити целе недеље. У великом смо проблему. Како да идемо на посао, у школу и вртић? Како то да оправдамо?“

Сланкаменачки Виногради нису једино село које има проблем са превозом последњих недеља, међу незадовљним корисницима јавног превоза има људи и из других инђијских села, највише Марадика и Новог Сланкамена.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *