Председник МЗ Крчедин: Годину дана причам о новом бунару, тражићу да неко одговара

Председник МЗ Крчедин Владимир Радиновић разговарао је са мештанима који су блокирали пут Сасе-Крчедин и том приликом им је рекао да је годину дана причао о овом проблему, али да га нико није слушао.

Протести и блокара у Крчедину почели су у петак, а наставили су се у недељу, понедељак и уторак За среду је најаваљен нови протест. Током већег дела јула Крчедин је имао рестрикције воде, а уколико и даље буду високе температуре то ће се догодити и у августу.

Огорчени грађани су у уторак позвали председника села и затражили објашњење.

Мене су слагали. Нема шта коме да се правдам. Знам шта сам урадио, нико ме није зарезивао. Изиграли су ме„, каже Радиновић, и додаје:

Воде нема сигурно ја вам кажем. Неће је бити док се не ископа бунар. Годину дана причам о томе,  слао дописе и све.  И нико ништа. Неко је крив. Тражићу да неко одговара. Напишите чије оставке тражите, то је најпоштеније“ закључује он.У понедељак се пред мештанима појавио директор Водовода Драгољуб Трифуновић, који је рекао да се креће хитно у расписивање набавке за пројектовање и изградњу новог бунара. У уторак је пред грађане дошао помоћник председника општине Живан Живановић који је на крајње непримерен начин разговарао са грађанима.

У суботу ће у село доћи први човек општине Владимир Гак, а мештани ће тражити објашањење целе ситуације и ко је одговоран за ову кризу.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *