Нова школска година, стари проблеми – муке учитеља и професора ОШ ‘Душан Јерковић’

Као по обичају, првог септембра започела је нова школска година. Деца су срећна што ће коначно нормално похађати наставу, а томе се радује и велика већина учитеља и професора. Међутим, део учитеља и професора основне школе Душан Јерковић нову школску годину дочекује са старим проблемом.

No description available.

Наиме, претходних година учитељи који живе на великој удаљености од школе, на посао су долазили својим аутомобилом. Возило су паркирали у дворишту школе али од ове године то им је забрањено под претњом да ће сваки пут добијати високе казне због тога.

Увек смо паркирали у дворишту. Само су једног дана дошли и рекли имате 15 минута да истерате своја кола. Од тада, паркирамо код Дома здравља, а то је далеко од нашег радног места. Свима смо се обраћали, али без успеха. Мој осећај, као и мојих колега је омаловажавајући. Наш захтев је да нам се обезбеди пет паркинг места испред школе и да се тако делимично реши овај проблем“, каже нам једна од учитељица, која је на прави пут извела више стотина деце.

No description available.Одборник покрета ГрађанИН Божидар Суџум поставио је у одборничко питање у вези са овим проблемом, а чим добијемо одговор надлежних, обавестићемо учитеље, као и целокупну инђијску јавност.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *