„Жао ми је што нико не жели ТВ дуел о обилазници, изгледа се многи плаше истине и чињеница“

Одборник у Скупштини општине Страхиња Јовановић 28. јула позвао је било ког функционера или јавног службеника из Инђије на ТВ дуел о обилазници око Инђије, али 41 дан после дебата још није одржана, шта више није ни одговорено на јавни позив.

IMG-3216

Јовановић истиче да га чуди то што нико не жели да дебатује са њим, поготово после седнице Скупштине на којој је опширно говорио о обилазници, али на његово излагање нико није одговорио.

Често нас карактеришу као клинце који не разумеју систем и који морају да науче доста тога. Ако је тако, шта је проблем да неко изађе на ТВ дуел и да у сат времена инђијској јавности покаже колика сам незналица? Могу ја да не знам много тога, али одбијање да било ко изађе на ТВ дуел ми изгледа као страх од истине и чињеница. Веома ми је жао тога. Један од стубова политичког живота јесте размена мишљења. Грађани треба да чују све стране приче, па нек они буду судија. Наш позив је био и више него фер. Дали смо могућност другој страни да бирају телевизију на којој ће дебата бити одржана али ни то није довољно. Једино шта више од тога можемо да понудимо јесте да ми у дебати ћутимо све време, а они да причају„, истиче Страхиња.

Пролазак камиона кроз центар Инђије један је од највећих проблема у насељу, не само саобраћајних. Пре неколико година, грађани су блокирали саобраћајницу у Дунавској улици, захтевајући од надлежних да реше тај проблем.

Инђији прети катастрофа у центру ако се што пре не изгради обилазница. Насеље се развија великом брзином, у овом моменту имате 7,8 стамбених објеката у изградњи. Када на то додамо долазак Тојо Тајерса и потписане уговоре са неким инвеститорима, лако је закључити да ће хаос бити све већи и већи. Тренутна ситуација је критична, а замислите ако се нпр. досели у Инђију још 3.000 људи, као што надлежни процењују? Развој не иде равномерно, и последице тога осетиће грађани„, закључује Јовановић.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *