ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ – Гак криви Страхињу и Божидара зато што су га поједини грађани вређали

Не, ово што ћете сада прочитати није вест из рубрике Веровали или не у култном часопису „Политикин забавник“. Изјава председника у којој криви Страхињу и Божидара јер су га поједини грађани вређали на друштвеним мрежама због пада плафона у вртићу, а због чега је он поднео тужбе против тих грађана.

Председник је прво, ничим изазван рекао да га је опозиција жестоко напала и окривила за пад плафона у вртићу. То се наравно није десило. На то је реаговао Страхиња и поручио председнику да јасно каже ко је то урадио, јер нико из покрета ГрађанИН ни у једном моменту није окривио председника за пад плафона. Уследио је Гаков одговор:

Кажете да опозиција није изашла и рекла да смо ми криви. Ви сте поставили питање ко је крив, ако се добро сећам, ко је крив за пад плафона или нешто слично. На том вашем порталу, пошто игром случаја знам од пријатеља да коментаре редовно санкционишете и бришете који вам неодговорају, све он пљувачине личне су биле са вашег тог Фејсбика или Инстаграма, не правим питање. То је ваш начин  бављења политиком. Али не можете рећи да нисте учествовали. Ви знате да када поставите такво питање, да ће увек истих 15 људи, истих оних који негодују за одлукуо бесплатном вртићу, исти ти разговарају онаквим речником са нама, како сам рекао да није нормално, и како ја никад нисам разоварао  и нећу разговарати са било ким. Неки из сале седели су са мном 14 година у опозицији и никада сличан начин комуникације није био. Тако да, не можете да рећи да нисте бочно учествовали јер сте питање поставили тако знајући да ћете пустити коментаре какви су били„, казао је Гак.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *